PROMOCIÓ TARDOR – BODES

Si reserves els nostres serveis pel teu casament, durant els mesos d’Octubre i Novembre, us regalem una hora extra de servei.

La promoció és valida per casaments que es celebrin al 2021.

S’ha de contractar un mínim de 4 hores d’animació i acompanyament infantil. En el servei s’ofereix servei d’acompanyament durant l’àpat, jocs dirigits, gimcanes, material per fer activitats i jocs. 

En el cas que el casament es tingués que ajornar o cancel·lar pel tema del COVID-19, no es perdria la reserva. 

 

ANIVERSARIS A DOMICILI

Sabem que vivim una situació molt difícil per celebrar res, però hem pensat que els més petits de la casa ho tenen que viure de la millor manera possible, i per ells la seva festa d’aniversari és molt important.

Així doncs, hem pensat que us podem oferir els nostres serveis a domicili. Una cosa que als infants els hi agrada molt són les manualitats. Nosaltres oferim tallers de scrpbooking, llaminadures, decoració de galetes… Podeu triar el que més us agradi i la temàtica que desitgeu.

Us oferim un taller creatiu infantil, per 5-6 infants, amb una durada de hora i mitja – dos hores aproximadament per 120€. Aquest preu inclou el material, la monitora i el desplaçament per Mataró i rodalies (pobles que no estiguin a més de 10km de Mataró).