CANGURS A BODES I COMUNIONS

CANGURS A BODES I COMUNIONS

BODES
El nostre principal servei a les bodes ens fer-nos càrrec dels infants, és a dir, “cangurar”. Les mainaderes cuidaran i jugaran amb la canalla, amb l’objectiu que tant grans com petits gaudeixin de la boda. La nostra idea és estar des de l’aperitiu fins l’hora del ball, acompanyant als nens i nenes a l’hora de l’àpat, fent jocs dirigits, tallers creatius, tenint un racó per pintar…

Podeu contractar només el servei de l’acompanyament dels infants, o bé, sumar altre complements, com divertits tallers de llaminadures, el lloguer d’un personatge,…

festa-fi-curs

TOTS ELS NOSTRES SERVEIS INCLOUEN:
• Alta seguretat social de les treballadores
• Personal amb titulacions (educació infantil, magisteri,…) amb el certificat de penals.
• Assegurança responsabilitat civil
• Assegurança d’accidents
• Prevenció de riscos laborals

A continuació us detallem els serveis que podeu contractar:

1. Acompanyament dels infants durant l’esdeveniment, inclou:
– Servei de mainaderes amb personal altament qualificat
– Acompanyament durant l’àpat
– Jocs dirigits per part de les monitores
– Joguines per fer joc lliure i peces de construcció
– Racó per pintar (dibuixos i colors)
– Pinta-cares

BODES - KANGURS EVENTS

2. Tallers creatius – Tallers dirigits a infants majors de 6 anys.
Taller de scrapbooking: consisteix en fer manualitats amb diferents papers, materials,… poden fer un àlbum de fotos per regalar als nuvis, una caixa feta amb cartolina, una guirnalda…scrap-kangurs-events

Taller de llaminadures: els infants es dissenyen i creen el seu propi pastís de llaminadures. Disposem de llaminadures sense al·lèrgens. El taller pot ser temàtic, els nuvis poden triar quina temàtica fer.

llaminadures-kangurs-events

3. Gimcana de pistes
La gimcana de pistes consisteix en trobar pistes per tot el restaurant, masia o recinte.
Normalment la fem durant l’aperitiu perquè així els pares veuen com els nens s’ho passen bé, i de tant en tant, passem per l’aperitiu perquè piquin alguna cosa. Al final de la gimcana els infants es troben amb una sorpresa.

Aquesta sorpresa poden ser llaminadures o una petita joguina.

4. Lloguer tipis

Els tipis poden donar un toc diferent al teu casament, aniversari o comunió. Els pots fer serveir per decorar, per jugar, o inclús, per fer una festa pijama, contractant el pack especial que inclou matalassos, coixins, mantes… Disposem dels dos colors, rosa i blau.

El lloguer no inclou: matalassos, coixins, banderoles ni decoració.

  

5. Lloguer consola Wii

Tens “adolescents” (infants de 8 a 14 anys) a la boda i vols tenir-los entretinguts tots plegats i que no estiguin “enganxats” al mòbil?

Una monitora dinamitzarà un espai de joc amb una consola Wii amb diferents jocs, karaoke, balls… l’objectiu és que estiguin entretinguts i juguin tots plegats. Ja sabem que aquesta edat és difícil avui en dia.

Volem que sigui una opció al joc, no pas un recurs. És a dir, intentarem que els nens juguin al jardí a jocs dirigits, corrin i s’ho passin bé amb els clàssics jocs, però sempre serà una bona opció per un “planB”, cas de pluja, molt de fred…

 

6. Lloguer personatge infantil 

Et lloguem el personatge infantil que ens demanis.
El pots llogar per repartir els regals, perquè balli amb els nens, per donar una sorpresa…
El preu inclou la monitora.


COMUNIONS
A les comunions els protagonistes, a diferència de les bodes, passen  a ser els infants. Per tant, ens centrem en fer que la seva festa sigui molt divertida i tinguin tot allò que els hi agrada. 

A continuació uns deixem una serie de propostes que poden agradar als vostres fills.

 1. Taller de cuina
 2. Taller artístic
 3. Jocs dirigits
 4. Decoració espai
 5. Photocall
 6. Gimcana de pistes
 7. Lloguer consola Wii
 8. Candy bar
 9. Carretó de crispetes
 10. Caravana de creps

Alguns dels serveis estaran explicats a l’apartat bodes. 

1. Taller de cuina – Ens convertim en cuiners!
Els nens i nenes poden cuinar, galetes, brotxetes de gofres, cupcakes o cakepops amb xocolata, fondant de colors, purpurines comestibles, perles,..

Podran fer la massa, treballar-la i coure-la en un forn portàtil.
Com la gran majoria de masses, necessiten una hora de repòs, durant aquesta hora faríem jocs dirigits!
Per aquest taller de cuina serà necessari tenir diferents punts de llum per endollar tots els estris de cuina, batedora, forn portàtil…

COMUNIONS - KANGURS EVENTS

2. Taller artístic: explicat a l’apartat bodes

 3. Jocs dirigits: les monitores faran jocs dirigits clàssics, com el joc del mocador, de les cadires, l’aranya, el conill, la bomba, etc. Seran jocs cooperatius, en el cas que siguin jocs competitius, mai seran individuals, sinó en equips. I aquest equips aniran canviant. Les mainaderes portaran les joguines i material necessari per poder desenvolupar diferents activitats i jocs. Les joguines estaran adaptades a les edats dels infants. (Us demanarem un llistat prèviament).

Pinta-cares: Pel pinta-cares utilitzem pintures al aigua antial·lèrgiques, s’assequen ràpid i es treuen fàcilment amb una “toallita” o aigua i sabó.

4. Decoració espai: et podem decorar l’espai amb els colors i/o temàtica que trieu. Treballem amb globos, banderoles, pompons… Ho podem personalitzar amb el teu nom, la data de la comunió… 

5. Photocall: Et podem muntar un divertit i simpàtic photocall. A on trobareu ple de comeplements per fer-vos les fotos, barrets, pissarres, ulleres, llavis…. a part d’una polaroid per poder guardar el record. I si encara ho voleu fer més personalitzat, us podem dissenyar un àlbum fet a mà, a on els vostres amics i amigues podran enganxar les fotos i deixar-vos missatges.

Com podeu veure a les fotos els personalitzem amb els vostres noms i amb la temàtica que trieu. 

6. Gimcana de pistes: explicat a l’apartat bodes

7. Lloguer consola Wii: explicat a l’apartat bodes

8. Candy bar: vols sorprendre als teus amics i amigues? Et podem muntar una taula dolça amb llaminadures, pancakes, gofres, mini oreo, croissants, pizza, donuts,… Mamis pot ser una opció si no voleu invertir molts diners en un dinar o sopar. Fer un berenar ben complet enfocat als infants. Però, si cal, podem posar una taula auxiliar pels adults, amb cervessa, cava, vi… 

9. Carretó de crispetes: Irresistibles!!! Qui va al cinema i no menja crispetes? jejeje! Posa un carretó de crispetes a la comunió del teu fill/a i t’adoraran!! Poden ser dolces i salades! 

10. Caravana de creps: Vols ser original i fer molt feliços als infants? Posa una foodtruck de creps!!!    Serveis que podeu contractar:

 • Barra lliure de creps dolces i salades, amb opció de contractar creps sense gluten i sense lactosa.
 • Buffet de fruita i/o formatges
 • Batuts de fruita natural